, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πλήγμα στα κυκλώματα ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

2016-04-09 ΦΩΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Συλλήψεις δύο ατόμων για εμπορία ναρκωτικών ουσιών είχαμε στη Θεσσαλονίκη. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 23 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών πέτυχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών ουσιών και τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί Όπλων.
Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες (08-04-2016), στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Θεσσαλονίκης, οι δύο αλλοδαποί, καθώς έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, κατασχέθηκαν:

  • Σαράντα δύο 42 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 23 κιλών και 422 γραμμαρίων, τα οποία κατείχαν από κοινού και προόριζαν για εμπορία
  • Ένα μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,5 γραμμαρίων,
  • Το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.110 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
  • Εννέα κινητά τηλέφωνα και
  • Ένα Ι. Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν ως μέσο απόκρυψης και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.