, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρία όταν την εντόπισαν στο Χαϊδάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

590_9b090e041ee322a105c94d99c9bd2d8cΚαλά στην υγεία της εντοπίστηκε η μικρή Μαρία και αυτή την ώρα βρίσκεται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου. Το μικρό κορίτσι που, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε απαχθεί από άγνωστο την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά, είπε στους αστυνομικούς ότι χάθηκε όταν επιχείρησε να ακολουθήσει μικρά σκυλάκια με τα οποία ήθελε να παίξει.
Νωρίτερα το πρωί, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς σε ποιο σημείο βρίσκεται  το κοριτσάκι, “ασφαλές”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολούθησε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και πράγματι, μετά από λίγη ώρα, το μικρό παιδί εντοπίστηκε στην περιοχή που είχε περιγράψει ο άγνωστος άνδρας.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το μικρό κορίτσι πιθανότατα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών, ότι θα συλληφθούν.
Το ιστορικό της εξαφάνισης
Η περιπέτεια της 4χρονης ξεκίνησε χθες το απόγευμα, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού της, στη Λεωφόρο Σχιστού 89, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα.
Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό.
Θύμα αρπαγής η μικρή Μαρία
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πως το μικρό κοριτσάκι δεν θα μπορούσε να περπατήσει από μόνο του την απόσταση που χωρίζει το σπίτι του παππού της από το σημείο που βρέθηκε στον Ασπρόπυργο, η οποία είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο.
Φαίνεται ότι εκτιμούν πως ο άγνωστος που κάλεσε το πρωί στα τηλέφωνα της Αστυνομίας και ενημέρωσε για την θέση του μικρού παιδιού είναι ο απαγωγέας, ο οποίος φοβήθηκε από την έκταση που έλαβε η υπόθεση και άφησε ελεύθερο το παιδί.
Από αυτό το σπίτι χάθηκε η μικρή Μαρία
Αυτό είναι το σπίτι του παππού της τρίχρονης, στη Λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, από όπου εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα η μικρή Μαρία, η οποία εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα στον Ασπρόπυργο.
Ο παππούς της μικρής Μαρίας
«Eυχαριστώ τον Θεούλη και τον Άγιο Γεώργιο τίποτα άλλο», είπε εμφανώς συγκλονισμένος ο Γιώργος Πρίντεζης, ο παππούς της μικρής Μαρίας, σχολιάζοντας τον εντοπισμό της.
«Τρελαθήκαμε, πήγαν να μας βγάλουν μέχρι και φονιάδες», συμπλήρωσε ο  κ. Πρίντεζης, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ από την εξαφάνιση της ανήλικης εγγονής του.
«Έστειλα την εγγονή μου μέχρι το άλογο που έχουμε, ούτε 10 μέτρα απόσταση και μέσα σε 5 λεπτά το παιδί είχε εξαφανιστεί», προσθέτει ο παππούς της μικρής Μαρίας, προσπαθώντας να εξηγήσει την εξαφάνιση της εγγονής του.
Δείτε το βίντεο από το Mega:


enikos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.