, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Γιατί η Φόνσου είπε στον Μαρίνο να φύγει από το σπίτι του ηθοποιού;

anna_fonsou
Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YouWeekly, σχολίασε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, το YFSF, την δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου και εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί έδιωξε τον Γιώργο Μαρίνο από «Το Σπίτι Του Ηθοποιού».
«Η Ρούλα ξέρει καλά την δουλειά και μπορεί η επιστροφή της να είναι για καλό. Ξέρεις τι θα ήθελα για την Ρούλα; Να μην έβγαινε πια στην τηλεόραση. Να ανοίξει μια σχολή και να μαθαίνει σε κόσμο να παρουσιάζει, θα πήγαινα κι εγώ», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε να γίνει παρουσιάστρια καθώς: «Οι περισσότεροι TV σταρ θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και οι ηθοποιοί TV σταρ».
Θεωρεί πως ήταν λάθος της παραγωγής του Your Face Sounds Familiar που δεν της πρότειναν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show: «Δέκα χρόνια είμαι πρόεδρος στις εισαγωγικές εξετάσεις των ηθοποιών, έχω σπουδάσει χορό και τραγούδι και έχω τελειώσει και την σχολή Ροντήρη… Τι άλλο θέλεις;» εξηγεί, ενώ υποστηρίζει πως η δήλωση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος δεν της χάλασε καθόλου την εικόνα που έχει γι’αυτόν.
Όσον αφορά τον Γιώργο Μαρίνο και την απομάκρυνση του από το «Σπίτι του ηθοποιού», η ίδια εξομολογείται: «Δεν αποφάσισε εκείνος, εγώ του είπα να φύγει. Ο Γιώργος έχει λεφτά και εδώ μένουν άνθρωποι που δεν έχουν».
filathlos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.