, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακη

8b903ffa2f553db3649469cd3297b8ee_L
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις το κενό που έχει αφήσει η «απόσυρση» ενός προσώπου, που λειτουργούσε ανταγωνιστικά απέναντί σου. Παράλληλα, καλείσαι να αλλάξεις επίπεδο στα οικονομικά σου, στοχεύοντας σε κάτι «μεγάλο».
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσεις νέους «στόχους». Προς το παρόν όμως όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου επηρεάζεται άμεσα από τον Πλούτωνα, κάτι που μπορεί να σε ωφελήσει αν αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου παρωχημένες πολιτικές και οτιδήποτε άλλο σε έχει «κολλήσει στον τοίχο». Ίσως βέβαια όλη αυτή η διαδικασία να μην σου είναι και τόσο ευχάριστη αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Ερωτικά
Στην περίπτωση που θέλεις κάποιον/α πολύ αλλά βρισκόταν σε «δεσμευτικό» καθεστώς, μπορεί να βρεθείς σε ευχάριστη θέση, ύστερα από μια εξέλιξη, θλιβερή μεν για άλλον/η αλλά… όχι για σένα!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε τι απρόβλεπτο που μπορεί να σου συμβεί. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «κόψεις» από μόνος/η σου κάτι που σε βλάπτει, πριν αναγκαστείς να το πράξεις, λόγω «ανωτέρας βίας».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «καθεστώς» συναισθηματικής αστάθειας, με συνέπεια τίποτα να μην αποκλείεται κι όλα να είναι πιθανά! Αν όμως αναζητάς κάτι περισσότερο από μια αισθηματική περιπέτεια, μάλλον δεν θα το βρεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται στο παρασκήνιο και σίγουρα έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει στα κυρίαρχα ζητήματα που σε απασχολούν, πρόσεξε όμως μήπως τελικά τα ανταλλάγματα που θα σου ζητηθούν, θα σημάνουν και την πλήρη εξάρτησή σου από αυτό.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η τάση σου είναι να μπεις ακόμη πιο βαθιά μέσα της, πολλαπλασιάζοντας τα «μοιράσματα» με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, μέσω φίλων.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά
Όσο κι αν νομίζεις ότι στην δουλειά σου η εξέλιξη των πραγμάτων εξαρτάται κυρίως από τους δικούς σου χειρισμούς, στην πραγματικότητα έχεις να κάνεις με κυκλώματα, που έχουν την δύναμη να σε σταματήσουν ή να σε προωθήσουν, ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Κι ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αποφασίσεις με ποιους θα πας…
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και κατ’ επέκταση τις διαθέσιμες επιλογές σου. Το πιθανότερο όμως είναι να μην μείνεις ικανοποιημένος/η από την ποιότητα των επαφών σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Όλα δείχνουν να περιστρέφονται γύρω από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι από την στιγμή που ο Πλούτωνας δεν «αρέσκεται» σε ημίμετρα, να περιμένεις κάποια «κομβική» εξέλιξη. Αν πάλι σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, καλό είναι να δώσεις ένα τέλος, ακόμη κι αν θεωρείς ότι δεν πήρες ακόμη αυτό που ήθελες.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα των αποφάσεων και είτε σου αρέσουν είτε όχι, είναι προτιμότερο να τις πάρεις εσύ, παρά να περιμένεις την «άλλη πλευρά» να αποφασίσει για σένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι οριστικό.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις ένα τέλος σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που «σέρνεται» και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις. Σε συμφέρει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση χάσεις κάτι, αφού αν συνεχίσεις να είσαι «κολλημένος/η», το αντίτιμο που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι πολύ πιο «βαρύ».
Ερωτικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους το πιθανότερο είναι να «σκοτώσεις» την ώρα σου, με συζητήσεις και… κουτσομπολιά. μπορείς ωστόσο να συλλέξεις στοιχεία και πληροφορίες, που θα σου χρησιμέψουν μελλοντικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια σου κι έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την συνέχεια. Ακόμη και στην περίπτωση που η ισχύς σου ενδυναμωθεί μέσα από μια συνεργασία, δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι πως θα σε «τυλίξουν», ίσα-ίσα που το πιθανότερο τελικά είναι να πάρεις εσύ τον έλεγχο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεις τον «άνθρωπό» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να «βουτήξεις» στην ουσία της, συζητώντας με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε κάποιους κύκλους που «λύνουν και δένουν», βελτιώνοντας κατακόρυφα τις προοπτικές σου για κάτι καλό στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα. Το κακό όμως είναι ότι ίσως κληθείς να «ξεπουλήσεις» κάποιες από τις αρχές σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι βέβαια εχέγγυο σταθερότητας και αξιοπιστίας για την προσωπική σου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά, γνωρίζοντας «κάθε καρυδιάς καρύδι»!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Όσο κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «απόρθητο» από δυνατά συναισθήματα που θα μπορούσαν να «απειλήσουν» την συνοχή σου, αν δεν δοκιμαστείς στην πράξη, είναι σαν να ζεις μέσα σε ένα «συννεφάκι». Κι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου έχει κάθε λόγο να «σπάσει» την βεβαιότητά σου για οτιδήποτε, οδηγώντας σε στο «άγνωστο».
Ερωτικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή να άρεις τις όποιες επιφυλάξεις σου και να αφεθείς σε μια κατάσταση που έχει να σου δώσει πολλά. Αν καταφέρεις μάλιστα να βιώσεις κάτι μοναδικά «δυνατό», τότε θα έχεις αγγίξει την τελειότητα!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να «ξεριζώσεις» οτιδήποτε παρεμποδίζει την πρόοδό σου. Ίσως μάλιστα πρέπει να ξεκινήσεις από μνήμες και οικογενειακά βιώματα που εξακολουθούν να «υποθάλπουν» τις επιλογές σου. Παράλληλα όμως, μπορεί να δοθεί μια λύση σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι πειρασμοί που «παρελαύνουν» εμπρός σου, μπορεί να ξεπεράσουν κάθε όριο! Από εκεί και ύστερα όμως, το τι ακριβώς θα συμβεί, εξαρτάται κυρίως από τις διαθέσεις σου.
 
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα, πεποιθήσεις αλλά και συναισθήματα, που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αλλάξουν, αφού είναι ταυτισμένα με το «είναι» σου. Ωστόσο τίποτα δεν κρατά αιώνια και σήμερα ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου δώσει μια καλή αφορμή για να αλλάξεις τακτική και νοοτροπία.
Ερωτικά
Σήμερα, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, παρά με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να σου ανατεθούν και κάποια δυσάρεστα καθήκοντα «αγγελιοφόρου»!
astrology.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.