, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα από τον ΟΑΕΔ…

oaed
Σε δοκιμαστική λειτουργία τέθηκε εντός του Απριλίου η νέα διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, με την οποία ο οργανισμός εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, επί 24 ώρες την ημέρα και επί επτά ημέρες την εβδομάδα.
Ηδη, μέσα στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, στο νέο portal έγιναν 1.182.267 προβολές σελίδας από 169.039 χρήστες, εκ των οποίων το 41% συνδέθηκε για περισσότερες από μία φορά. Με βάση τις αξιολογήσεις από τους πρώτους επισκέπτες που απάντησαν στο πεδίο «Η γνώμη σας μετράει», το 78% δήλωσε ικανοποιημένο από την πληρότητα των πληροφοριών στις οποίες είχε πρόσβαση.
Κεντρική θέση στην πύλη διατηρούν η μηχανή απλής ή σύνθετης (με επιλογή περισσότερων κριτηρίων) αναζήτησης κενών θέσεων εργασίας, καθώς και η μηχανή αναζήτησης βιογραφικών των αναζητούντων εργασία από τις αντίστοιχες βάσεις δεδομένων που τηρούνται στα μητρώα του οργανισμού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.