, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Ροζ» σκάνδαλο με θύμα και κόρη πρώην υπουργού – Πώς «παρενέβη» ο Τσίπρας

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ο πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα το 2012 Φράνκλιν Ραμόν Γκονσάλες παρενοχλούσε σεξουαλικά τις υπαλλήλους της πρεσβείας στην Αθήνα, ανάμεσα στις οποίες και την κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως υποστηρίζει το «Πρώτο Θέμα» παρά τις καταγγελίες δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα, υπήρξε παρέμβαση για το θέμα και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τον Μάρτιο του 2013, που απέστειλε επιστολή στον Νικολάς Μαδούρο, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής: «Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα, στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με το νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα».
Διαβάστε τη συνέχεια paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.