, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι του Ψινάκη με αερόστατο! (ΦΩΤΟ)

iliass22-660x300
 
Έναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Ηλίας Ψινάκης για να ταξιδέψει από το Μαραθώνα στη Θεσσαλονίκη. Και αυτός δεν είναι άλλος από το αερόστατο!
Όπως είχε προαναγγείλει πριν μερικές ημέρες, χωρίς να τον πάρουν πολλοί στα σοβαρά, ετοίμασε τα πάντα για το μεγάλο ταξίδι το οποίο, αν ο καιρός το επιτρέψει, θα ξεκινήσει σήμερα.
Από το πρωί ο Ηλίας Ψινάκης και οι πιλότοι του αερόστατου έχουν προσπαθήσει τέσσερις φορές να απογειωθούν, χωρίς, όμως, επιτυχία, καθώς ο αέρας είναι αντίθετος. Τελικά αποφάσισαν να αλλάξουν τοποθεσία και να προσπαθήσουν την απογείωση από άλλο σημείο της περιοχής.
Σκοπός του εκκεντρικού δημάρχου Μαραθώνα είναι να φθάσει στη Θεσσαλονίκη και να προσγειωθεί δίπλα στον Λευκό Πύργο. Παράλληλα, προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς και τα ΜΜΕ της πόλης να παρευρεθούν στην προσεδάφιση του.
Σκοπός του είναι να παραστεί στην Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».
balloon2
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.