, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Στην αγκαλιά" του Γ. Μπουτάρη ο Ηλ. Ψινάκης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


psinakis3
Πριν από λίγο λεπτά έφτασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που παρά την προσπάθεια να… προσγειωθεί στην πόλη με αερόστατο, τελικά έφτασε οδικώς. (Διαβάστε περισσότερα εδώ). Ο κ. Ψινάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την τελετή υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας δήμων, περιφερειών και λοιπών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με σκοπό την ίδρυση «Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών πόλεων». Βασική επιδίωξη του εγχειρήματος θα είναι η προώθηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, η βέλτιστη οργάνωση του πολιτισμού σε τοπικό επίπεδο και η σωστή διαχείριση των θεμάτων του, όπως και η προστασία, η διεκδίκηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Όπως είχε δηλώσει περίμενε πως και πως να πέσει στην αγκαλιά του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον οποίο τον συνδέει φιλία ακόμη μεγαλύτερη από την ώρα που έγινε δήμαρχος και τον συμβουλεύεται…
Ο κ. Ψινάκης δήλωσε για το “επεισοδιακό” ταξίδι του με το αερόστατο πως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος και έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν πολλές στάσεις και να καθυστερήσουν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.
Β. Στολ.
PSINAKIS1 PSINAKIS2 PSINAKIS3 PSINAKIS4 PSINAKIS5
Το μήνυμα του… ΠΑΟΚ στέλνει με τον δικό του τρόπο ο γνωστός Φάνης, οπαδός της ομάδας του δικεφάλου. Ο Φάνης κυκλοφορούσε σήμερα στην παραλιακή οδό με το μηχανάκι που του αγόρασαν από την ομάδα. Σταμάτησε στο ύψος του αγάλματος του Καραμανλή όπου είχαν στηθεί οι κάμερες και η συμφωνική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν τον Ηλία Ψινάκη, τον περίμενε και του έδωσε τη σημαία του δικεφάλου του βορρά!
psinakis
psinakis2
Νωρίτερα…
Clipboard01
Λίγο πριν φθάσει στο Λευκό Πύργο – για να συναντήσει το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη – και να πέσει στην αγκαλιά του, όπως είπε ο ίδιος,  ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης «γκρεμίστηκε» με το αερόστατό του σε… βουνό! Το μικρό ατύχημα θα καθυστερήσει τη συνάντηση των δύο δημάρχων  στο πλαίσιο Τελετής Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων». Ο κ. Ψινάκης φαίνεται να διασκεδάζει ιδιαίτερα το ταξίδι του με το πρωτοποριακό αυτό μέσο μεταφοράς και τις… αναποδιές του, αφού ο ίδιος ανέβασε στα social media το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από την… πτώση του αερόστατου!



Κάμερες, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, βρίσκονται στις επάλξεις για την έλευση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που θα προσγειωθεί με το αερόστατό του στο κέντρο της πόλης. Η συμφωνική ορχήστρα του δήμου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον κ. Ψινάκη με τα μουσικής! Να υπενθυμίσουμε πως η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της τελετής για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας δήμων, περιφερειών και λοιπών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με σκοπό την ίδρυση «Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών πόλεων». Βασική επιδίωξη του εγχειρήματος θα είναι η προώθηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, η βέλτιστη οργάνωση του πολιτισμού σε τοπικό επίπεδο και η σωστή διαχείριση των θεμάτων του, όπως και η προστασία, η διεκδίκηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο κ. Ψινάκης αναμένεται να φτάσει τελικά στο κέντρο της πόλης οδικώς αφού το αερόστατο «ξεφούσκωσε» στο ύψος της Νεοχωρούδας. Έτσι λοιπόν θα φέρει μαζί του το αερόστατο προκειμένου να το ξαναφουσκώσουν για τις απαραίτητες φωτογραφίες και πλάνα και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον κ. Μπουτάρη  Β. Στολάκης  / βλ φωτο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
foto2
foto3

foto1
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Κάμερες, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, βρίσκονται στις επάλξεις για την έλευση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που θα προσγειωθεί με το αερόστατό του στο κέντρο της πόλης. Η συμφωνική ορχήστρα του δήμου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον κ. Ψινάκη με τα μουσικής! Να υπενθυμίσουμε πως η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της τελετής για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας δήμων, περιφερειών και λοιπών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με σκοπό την ίδρυση «Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών πόλεων». Βασική επιδίωξη του εγχειρήματος θα είναι η προώθηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, η βέλτιστη οργάνωση του πολιτισμού σε τοπικό επίπεδο και η σωστή διαχείριση των θεμάτων του, όπως και η προστασία, η διεκδίκηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο κ. Ψινάκης αναμένεται να φτάσει τελικά στο κέντρο της πόλης οδικώς αφού το αερόστατο «ξεφούσκωσε» στο ύψος της Νεοχωρούδας (Δείτε περισσότερα εδώ). Έτσι λοιπόν θα φέρει μαζί του το αερόστατο προκειμένου να το ξαναφουσκώσουν για τις απαραίτητες φωτογραφίες και πλάνα και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον κ. Μπουτάρη.
foto2foto3
Λίγο πριν προσγειωθεί… στη Νεοχωρούδα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, το αερόστατο με το δήμαρχο έκανε την εμφάνιση του στο δήμο Ευόσμου-Κορδελιού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

psinakis
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.