, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ποτάμια" οι δρόμοι στη Χαλκιδική…

Σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν λιμνάζοντα όμβρια ύδατα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπήρξε μία πτώση κλαδιού, στο δρόμο Μουδανιών – Διονυσίου (στο ύψος του Oceania) ενώ πλημμύρισε ένα σπίτι στο δρόμο Μουδανιών – Ποτίδαιας και χρειάστηκε η επέμβασή της.
flogita
Στην Κασσάνδρα, σημειώθηκαν σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, απ’ οπου και οι φωτογραφίες, μικροπροβλήματα κυρίως σε ρέματα και σε χωματόδρομους. Στην παρακαμπτήρια οδό της Ν. Φώκαιας έγιναν μικροεπεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μην πλημμυρίσει ο δρόμος σε βαθμό που να δημιουργεί κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα.
13235904 1340976379252253 1509374213 n


Στο μεταξύ, σύμφωνα με το halkidikinews.gr, σε ποτάμι μετατράπηκαν οι δρόμοι της Πορταριάς από τα ορμητικά νερά της βροχής. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα γιατί το μικρό χωριό του δήμου Ν. Προποντίδας μετατράπηκε σε… Βενετία.
Οι πλημμυρισμένοι δρόμοι δεν είναι φαινόμενο άγνωστο για τους κατοίκους της Πορταριάς. Oταν ο όγκος του νερού της βροχής είναι μεγάλος, ο χείμαρρος κατεβάζει στο κέντρο του χωριού όλο το νερό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακόπτεται.
Τα σημερινά δυσμενή καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Πορταριά, αλλά και άλλες περιοχές του δήμου Ν.Προποντίδας. Στα Ν.Μουδανιά η περιοχές του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και των αποθηκών της Ένωσης αντιμετώπισαν και πάλι πρόβλημα από τα νερά της βροχής.

Στο μεταξύ, παγίδες κρύβει το οδικό δίκτυο του νομού, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχουν μεγάλες ποσότητες νερού που καθιστούν προβληματική την κυκλοφορία, ενώ νερά από παρακείμενα χωράφια και φερτά υλικά μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο Μουδανιών – Σιθωνίας στο ύψος του Αγίου Μάμα είναι επικίνδυνη, να θυμίσουμε ότι χθες σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα και ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του halkidikinews.gr και halkidikifocus.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.