, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι αποκάλυψε ο Μπουτάρης για τον Τσίπρα και το γραφείο του στο Μαξίμου;

tsipras
Τα πράγματα που του έκαναν εντύπωση στην πρώτη του επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς επίσης και στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
«Ο κ. Τσίπρας ήταν ευδιάθετος, χαρούμενος, αφού έκλεισε την αξιολόγηση. Με κέρασε καφέ με νερό, ο ίδιος δεν ήπιε τίποτα. Ήταν μαζί με κάτι συμβούλους, νομίζω τον κ. Παυλόπουλο και κάποια στιγμή μπήκε στο γραφείο και ο Φλαμπουράρης. Όχι, ο Καρανίκας δεν ήταν εκεί. Το γραφείο του κ. Τσίπρα είναι ευρύχωρο, μεγάλο, γεμάτο πίνακες και έναν μεγάλο καναπέ. Μάλλον κάνει για… ξάπλες, αναφέρει ο κ. Μπουτάρης σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη».
Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον δικό του καναπέ που έχει στο γραφείο του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω και εγώ έναν καναπέ στο γραφείο μου, στο Δημαρχείο και το μεσημεράκι παίρνω μια κουβέρτα και αρχίζω τις ξάπλες. Επικράτησε καλή ατμόσφαιρα. Κάποια στιγμή του ζήτησα να εξαιρέσει την προβλήτα του λιμανιού. Μου υποσχέθηκε ότι «το βλέπω θετικά». Τότε γύρισα και του είπα: «Εγώ δεν σε ψηφίζω, ούτε θα σε ψηφίσω, αλλά θέλω να έχω καλές σχέσεις με την κυβέρνηση λόγω της ιδιότητάς μου, του δημάρχου». Θυμήθηκε αμέσως αυτό που του είπα στην προεκλογική περίοδο στη Θεσσαλονίκη, «σου εύχομαι να κερδίσεις τις εκλογές με μία μόνον ψήφο». «Με μία μόνον γιατί;» με ρώτησε και του απάντησα ότι «εάν δεν κερδίσεις τις εκλογές θα καεί όλη η Ελλάδα»…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.