, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επιμένει ο συνήγορος του «δράκου»: Δεν είναι βιαστής, είναι άρρωστος

drakos_4
Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Αμαρουσίου, μετά την απολογία του ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή. Απολογούμενος ο 30χρονος για τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών που του καταλογίζει το κατηγορητήριο, φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του σε ερωτική απογοήτευση. «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή.
Ο συνήγορός του ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια να συνδεθεί ο 30χρονος εντολέας του με τη δολοφονία της Ε. Αγραφιώτου, κάτι που δεν αποδεικνύεται, όπως είπε, από κανένα στοιχείο. «Ο “δράκος” κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας», τόνισε με αφορμή το γεγονός ότι ο δολοφόνος της άτυχης 69χρονης δεν έχει συλληφθεί.
Συνήγορος: Δεν είναι βιαστής, προέρχεται από καλή οικογένεια
«Δεν είναι ούτε “δράκος”, ούτε βιαστής. Είναι άρρωστος και διατάχθηκε από τον ανακριτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον Κορυδαλλό. Παράλληλα, ο ίδιος υπέβαλε αίτημα για να ορίσει και δικό του ψυχίατρο. Ένας βιαστής δεν μπορεί να έχει τέτοιον τρόπο δράσης. Έκανε ό,τι έκανε για να μειώσει το γυναικείο φύλο», είπε ο συνήγορός του. Όπως διευκρίνισε ο εντολέας του, προέρχεται από μια καλή οικογένεια, αλλά όλα άλλαξαν στη ζωή του όταν χώρισε από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με μια γυναίκα, η οποία «αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον παράτησε». Μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ο 30χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.