, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Θεσσαλονίκη οι κοσμοπολίτες «Pink Martini»

pink martiniΗ μυστηριώδης αύρα της Ανατολής, η σημερινή Νεα Υόρκη, η δεκαετία του ‘30 στην Αβάνα, το κοσμοπολίτικο κλίμα του Saint Tropez και το μυστηριώδες άρωμα της Κίνας συναντιούνται επί σκηνής.  Αυτοί είναι οι δημοφιλείς και «κοσμοπολίτικοι» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, έρχονται  τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Mονή Λαζαριστών, για να μας ταξιδέψουν με τη φρεσκάδα της μουσικής τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Με το φανατικό κοινό να τους παρακολουθεί πιστά και να τους στηρίζει κάνοντας πλατινένια τα album “Sympathique” και “Hang on Little Tomato”, έρχονται στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών για να παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους. Θα θαυμάσουμε την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που θα συνοδεύσει επί σκηνής τους υπόλοιπους εξαιρετικούς μουσικούς από όλα τα σημεία του πλανήτη, και τον πιανίστα-ιδρυτή του συγκροτήματος, Thomas Lauderdale.
Μια μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσετε μαζί τους «Je ne veux pas travailler», να ερωτευθείτε ξανά ψιθυρίζοντας το «Amado mio», να αναπολήσετε τραγουδώντας «Τα παιδιά του Πειραιά» και να ονειρευτείτε ακούγοντας το «Una notte a Napoli».
INFO
Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες: 2310 589200
Εισιτήρια:
Καθήμενων (αριθμημένες) : 34€
Πλατεία Καθήμενων: 27€  και 22€ (φοιτητών, ανέργων)
Κερκίδα-Ορθίων : 22€ και 18€ (φοιτητών, ανέργων)
Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, τηλεφωνικά μέσω Viva στο 11876. Στα φυσικά σημεία πώλησης Viva: Public, Media Markt, Seven Spots, Reload, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Tickethouse, Stereodisc και στη Μονή Λαζαριστών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.