, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τέσσερις μήνες φυλάκιση στον Αντώνη Ρέμο!

remossΈπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια για να δικαιωθεί ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ηλιάδης, που από το 2011 διεκδικεί χρωστούμενα από την παρουσία του στον Ηρακλή. Σήμερα πραγματοποιήθηκε ποινικό δικαστήριο όπου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον Αντώνη Ρέμο και πέντε μηνών μαζί με 40.000 ευρώ πρόστιμο, στον Γιάννη Τάκη.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ηλιάδης είχε καταθέσει μήνυση κατά των δύο, αλλά και αγωγή, από το 2011. Η υπόθεση τράβηξε με τους, τότε, ισχυρούς άντρες του Ηρακλή να παίρνουν συνεχόμενες αναβολές. Τελικά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης εκδικάστηκε την Πέμπτη και δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, που διεκδικεί χρωστούμενα ύψους 165.000 ευρώ, συν τους τόκους, από το πέρασμά του από τον «Γηραιό».
Σε ότι αφορά την αγωγή, η οποία συνεχίζει να εκκρεμεί, αναμένεται να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2017, μετά από πολλές αναβολές. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως Ρέμος και Τάκης έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, κάτι που θα πράξουν.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.