, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέος διοικητής στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο

theageneioΑλλαγή φρουράς μετά από τέσσερα χρόνια στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή να παραδίδει την σκυτάλη στον Θεόδωρο Ρεβενάκη.
Σύμφωνα με το βιογραφικό που παραθέτει το υπουργείο Υγείας ο κ Ρεβενάκης  έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας από το Universita degli studi di Padova της Ιταλίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως  Ψυχολόγος στο Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής  και στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.  Έχει επίσης επαγγελματική εμπειρία ως επιστημονικά υπεύθυνος στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών «ΙΑΝΟΣ» και ψυχολόγος στη Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης «ΙΑΝΟΣ». Έχει διατελέσει  Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και είναι ενεργός υποστηρικτής πρωτοβουλιών-δομών αλληλεγγύης όπως Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, Οικόπολις, Ετεροτοπία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.