, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα αυτό το μήνα

Ο Ιούλιος είναι εδώ και τα σινεμά μας υποδέχονται με πλούσιες κινηματογραφικές προτάσεις.
 
Ένα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά – Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας (Τομ Χανκς) ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να πουλήσει την εφεύρεση του στον πάμπλουτο τοπικό μονάρχη. Σίγουρα όμως δεν φαντάζεται την εξέλιξη του ταξιδιού
Ένα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά
Ο Θρύλος του Ταρζάν – Στις 7 Ιούλιου, «Ο Θρύλος του Ταρζάν» («The Legend of Tarzan»), με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη.
Ο Θρύλος του Ταρζάν
Κάθαρση: Έτος Εκλογών – Δύο χρόνια μετά την επιλογή να μην σκοτώσει τον άνδρα που σκότωσε το γιο του, ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Barnes προσλαμβάνεται ως επικεφαλής της ασφάλειας της γερουσιάστριας Charlene Ronan, πρωτοπόρου στην επόμενη προεδρική εκλογή λόγω της υπόσχεσής της να εξαλείψει την Κάθαρση.
Κάθαρση: Έτος Εκλογών
Παιχνίδι Χωρίς Κανόνες – Ένας νεαρός δικηγόρος αναλαμβάνει μια υπόθεση εναντίον ενός ισχυρού φαρμακοβιομηχάνου. Σύντομα εμπλέκεται σε μια ιστορία δολιοφθοράς και εκβιασμών. Με τους Αλ Πατσίνο και Άντονι Χόπκινς.
Παιχνίδι Χωρίς Κανόνες
Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης – Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων.
Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης
Τσεκούρι από Κόκκαλο – Με ένα western horror για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο πρωτοεμφανιζόμενος Σ. Κρεγκ Ζάχλερ κατάφερε να συγκεντρώσει ένα cult cast και να κερδίσει (όλες) τις εντυπώσεις, όπως και βραβεία σε ορισμένα από τα πιο «δύσκολα» φεστιβάλ του είδους.
 
Τσεκούρι από Κόκκαλο
Σε Ρηχά Νερά – H Nancy (Blake Lively) σερφάρει μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, απέχοντας μόνο μερικά μέτρα από την ακτή. Αν και 200 μόλις μέτρα από την σωτηρία της, προσπαθεί να αναμετρηθεί με τις αντοχές της.
Σε Ρηχά Νερά
Star Trek Beyond – Το νέο κεφάλαιο του θρυλικού franchise έρχεται στις αίθουσες, με τίτλο Star Trek Beyond
Star Trek Beyond
Ghostbusters – Η θρυλική ταινία των ’80s που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό παγκοσμίως, αποκτά το reboot που της αξίζει. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστούν τέσσερις γυναίκες, για την ακρίβεια τέσσερις καταπληκτικές κωμικοί ηθοποιοί με προϋπηρεσία στο Saturday Night Live.
Ghostbusters
Ένας προδότης στα μέτρα μας – Ένα συνηθισμένο ζευγάρι Άγγλων, ο Πέρι και η Γκέιλ, βρίσκονται στο Μαρόκο για διακοπές. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο Ντιμά και θα κάνουν παρέα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιμά είναι μέλος της ρωσικής μαφίας.
Ένας προδότης στα μέτρα μας
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.