, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Από τις 3-6 Μαρτίου 2017 οι εκθέσεις Infacoma & Aqua-Therm

BIL_1831-3
«Χτίζουν» το μέλλον οι εκθέσεις Infacoma και Aqua-Therm, που διοργανώνονται από τις 3-6 Μαρτίου 2017 εστιάζοντας στους κλάδους της δόμησης, της ενέργειας και της διαχείρισης νερού. Οι δύο διεθνείς εκθέσεις, που θα επικεντρωθούν στην καινοτομία, στην αειφορία και στη δόμηση με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιούνται το 2017 για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.
Μετά από 33 χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας στα εκθεσιακά δρώµενα, η έκθεση Infacoma, που έχει καθορίσει όσο καµία άλλη τις τάσεις του κλάδου της δόµησης και των κατασκευών, διοργανώνεται στην Αθήνα, θέτοντας νέα δεδομένα για τον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών. Μαζί της πραγματοποιείται και η διεθνούς φήμης έκθεση Aqua-Therm, η οποία είναι προϊόν της συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo με τη Reed Messe Wien, αυστριακή θυγατρική του μεγαλύτερου εκθεσιακού ομίλου στον κόσμο, της Reed Exhibitions. Αποτελεί μια από τις πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις για τους κλάδους της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και της διαχείρισης νερού.
Οι δύο εκθέσεις αποτελούν συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo με την εταιρεία Be Best.
Τις δύο εκθέσεις θα επισκεφτούν προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers), οι οποίοι θα συναντηθούν αποκλειστικά και μόνο με τους εκθέτες με στόχο την επίτευξη νέων συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.
Τέλος, η Infacoma και η Aqua-Therm του 2017 θα πλαισιωθούν και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.