, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άφαντη η γυναίκα που κάλεσε σε βοήθεια – Συνεχίζονται οι έρευνες… στα τυφλά

emak1-650x250
Άφαντη παραμένει η γυναίκα που τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου με το κινητό της τηλέφωνο στο διεθνή αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, ζητώντας βοήθεια.
Άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνες, οργώνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, μια και το στίγμα του τηλεφώνου της γυναίκας εντοπίστηκε μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.
Οι δυνάμεις που συμμετέχουν στις έρευνες πραγματικά ψάχνουν στα τυφλά, αφού, ενώ καλούσε η γυναίκα σε βοήθεια από το κινητό της τηλέφωνο, η σύνδεση κόπηκε, προτού η ίδια προλάβει να πει πού ακριβώς βρισκόταν ή από τι κινδύνευε.
Τις έρευνες της επιχείρησης συντονίζει το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, αναζητώντας κι άλλα στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην υπόθεση, είτε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε είτε από γνωστά της πρόσωπα.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα που αναζητείται, μιλούσε Αγγλικά, αλλά όχι με πολύ καλή προφορά.

Τι έγινε χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης:

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία και την ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, προκειμένου να εντοπιστεί γυναίκα, η οποία νωρίτερα είχε καλέσει σε βοήθεια στο διεθνή αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.
Όλα ξεκίνησαν όταν αργά το απόγευμα του Σαββάτου μία γυναίκα καλώντας από το κινητό της τηλέφωνο στον διεθνή αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, καλούσε σε βοήθεια σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.
Μάλιστα στο τηλεφώνημα η γυναίκα έμοιαζε σαν να κλαίει, ενώ μιλούσε αγγλικά και μάλιστα όχι πολύ καλά.
Δυστυχώς όμως η γραμμή ξαφνικά κόπηκε, χωρίς να μπορέσει η γυναίκα να εξηγήσει πού ακριβώς βρισκόταν και από τι κινδύνευε η ζωή της.
Έτσι από εκείνη την ώρα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή μεταξύ Σταλίδας και Μοχού, όπου εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της, με τη συμμετοχή αστυνομικών και πυροσβεστών.
Για αρκετές ώρες την αναζητούσαν, χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα με τη συμμετοχή ανδρών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.
Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.