, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Κρεμάστηκε" γνωστός πολιτικός της Θεσσαλονίκης!

Aspasidis
Την εκλεκτή της καρδιά του που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα και με την οποία είναι μαζί περίπου έξι χρόνια νυμφεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Ασπασίδης.
Ο γάμος έγινε στον ναό της Αγίας Σοφίας, ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι ευλόγησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Όπως μαθαίνουμε ο γάμος ήταν κλειστός! Δεν θα μπορούσαν ωστόσο να λείψουν και πολιτικοί της Θεσσαλονίκης όπως οι: Απόστολος Τζιτζικώστας, Βούλα Πατουλίδου, Κωστής Χαντζαρίδης, Γιώργος Ορφανός, Κώστας Γκιουλέκας και άλλοι με τους οποίους τόσο ο μικρός Ασπασίδης όσο και ο πρεσβύτερος Θεόδωρος διατηρούν στενούς φιλικούς δεσμούς!
Το παρών έδωσαν επίσης οι: Θεόδωρος Καράογλου, Διαμαντής Λιάμας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Εφραίμ Κυριζίδης, Δημήτρης Γαλαμάτης, Φάνης Παπάς, Αλέξανδρος Θάνος, Πέτρος Λεκάκης, Κώστας Γιουτίκας και άλλοι.
Απουσίαζε ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν έλαβε προσκλητήριο ή όχι! Υπανθυμίζεται πως ο κ. Καλαφάτης πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014 αποφάσισε να “κόψει” όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Κώστα Γκιουλέκα.
Από το γάμο δεν μπορούσε να λείψει και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά της συζύγου του Ελένης. 
Β. Στολ. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.