, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χωρίς αστικά για πέντε ώρες σήμερα η Θεσσαλονίκη!

oasth-karfitsa
Την παράταση των κινητοποιήσεών τους, με 24ωρες, μάλιστα, απεργίες, εντός της εβδομάδας που διανύουμε, ανακοίνωσαν χθες οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).
Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα τραβήξουν χειρόφρενο για 24 ώρες την Τετάρτη 27 Ιουλίου και την Παρασκευή 29 Ιουλίου, ενώ σήμερα Τρίτη θα υπάρξει πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 16:00.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, «απαντάμε με συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών μας, στην αδυναμία του Οργανισμού να μας καταβάλλει τα δεδουλευμένα, αλλά και στην αδιαφορία του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπίρτζη να καθήσει στο τραπέζι του διαλόγου προς εξεύρεση λύσεων στα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού».
«Οι όποιες προσπάθειές μας για κοινή συνάντηση και εξεύρεση λύσεων μέσα από διάλογο, έπεσαν στο κενό», σημειώνουν ακόμη οι εργαζόμενοι, τονίζοντας ότι «προφανώς κανείς δεν νοιάζεται για το παρόν αλλά και μέλλον της συγκοινωνίας στην πόλη μας».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.