, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αντιδράσεις για την τροπολογία… «χλιδάτης» διαμονής κυβερνητικών στην Πάρο

Tsipras-11-660x300Αντιδράσεις στα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση ψήφισε τροπολογία και μάλιστα με τη διαδικασία του επείγοντος, εν όψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Πάρο, σύμφωνα με την οποία δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Δημόσιο, δηλαδή οι φορολογούμενοι θα καλύψουν τα έξοδα των αστυνομικών-φρουρών, αλλά και κυβερνητικών παρατρεχάμενων, προκειμένου να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Πρωθυπουργό και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στελέχη της αντιπολίτευσης, στην κυβερνητική αποστολή για τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου στην Πάρο υπό τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συμμετέχουν συνολικά 54 άτομα!
Πάντως, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τροπολογία εισήχθη στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνού, την οποία μάλιστα υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.