, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

19χρονος στη Θεσσαλονίκη λήστεψε τέσσερις πεζούς!

ενοπλη ληστεια1
Χθες (29-07-2016), πρώτες πρωινές ώρες, έπειτα από αναζητήσεις, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από 20χρονο ημεδαπό, ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σήμερα ανακοινώθηκε από την αστυνομία πως, μετά από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι ο 19χρονος δράστης της ληστείας σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, μαζί με έτερους συνεργούς του, από τον Απρίλιο έως και τον Ιούλιο του 2016, αφαίρεσε σε τρεις ακόμη περιπτώσεις, με χρήση σωματικής βίας, από πεζούς στο κέντρο της πόλης, κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Τα κρούσματα ληστειών στο δρόμο είναι αρκετά εδώ και καιρό και οι αστυνομικές αρχές έχουν καταγράψει αρκετές επιθέσεις ακόμη και μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.