, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έργα ανάπλασης "στο δήμο του… χρυσού"

Παρεμβάσεις πλακοστρώσεων και ηλεκτροφωτισμού οδών σε δύο κεντρικά σημεία του οικισμού, καθώς και  συμπλήρωση υποδομών και δημιουργία προσβάσεων στον χώρο αναψυχής «Πηγάδι» του άλσους Στανού…

Τελετή εγκαινίων για το έργο της ανάπλασης στην Τ.Κ. Στανού, Δ.Ε. Αρναίας του Δήμου Αριστοτέλη, χοροστατούντως του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους & Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, από τον  Δήμαρχο Αριστοτέλη, Γεώργιο Ζουμπά και τη Δημοτική Αρχή.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η βουλευτής, κα. Αικατερίνη Ιγγλέζη, ο πρώην Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Μίχος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη, κ.κ. Τσακνής Αργύριος, Χαράλαμπος Λαζαρίδης και Δημήτριος Ψιλιάγκος, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, κα. Ελένη Παναγιωτοπούλου (ΑΠΚ), κ. Ελευθέριος Βαλσαμής (ΑΞΤΑΔΑ), κα. Αικατερίνη Μήτρου (ΦΡΟΝΤΙΔΑ), κ. Γιάννης Δουλάκης (ΔΛΤΑ), κ. Ηλίας Τσιτσάνης (Α’βάθμια Σχολική Επιτροπή), οι δημοτικοί σύμβουλοι ΔΕ Αρναίας, κα. Ελένη Παγώνη, κ. Γεώργιος Κωτάκης, κ. Αστέριος Γκατζώνης και το Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Στανού. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης, κ. Χρήστος Πάχτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης και κα. Κασσάνδρα Κατσαρού και πλήθος κόσμου και εκλεκτών προσκεκλημένων. Την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε μουσική εκδήλωση με συμμετοχή της Χορωδίας του Στανού και χοράρχη τον κ. Βασίλη Κασούρα και η βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό γλέντι. Το έργο της Ανάπλασης περιελάμβανε παρεμβάσεις πλακοστρώσεων και ηλεκτροφωτισμού οδών σε δύο κεντρικά σημεία του οικισμού, καθώς και  συμπλήρωση υποδομών και δημιουργία προσβάσεων στον χώρο αναψυχής «Πηγάδι» του άλσους Στανού.

Το έργο, προϋπολογισμού σύμφωνα με τη μελέτη 621.820,60 ευρώ, συμβασιοποιήθηκε στις 16-01-2014  με ανάδοχο την Κοινοπραξία «Δημητρός Δημήτριος – Νικολαΐδης Κωνσταντίνος»  και με προϋπολογισμό σύμβασης 348.219,48 ευρώ. Η χρηματοδότηση έγινε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών στα πλαίσια της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013.

6.JPG

DSCN3981.JPG

DSCN3976.JPG

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.