, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νεκρή 24χρονη στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας από πτώση βράχων!

ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 32 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-EUROKINISSI
Μοιραία κατάληξη είχε για μια 24χρονη, η βόλτα στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου στη Χαραυγή Μεσσηνίας. Η κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα, έπειτα από πτώση βράχων. Σοβαρά τραυματίστηκε 25χρονη φίλη της, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες, μαζί με τρία ακόμα άτομα, είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου για πεζοπορία στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου. Ξαφνικά ξέσπασε δυνατή βροχή.
Αποκολλήθηκαν βράχια, τα οποία χτύπησαν τις δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα να πέσουν σε μία μικρή λίμνη που βρίσκεται στο σημείο.
Τα άτομα που ήταν μαζί με τις δύο κοπέλες, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Αμέσως μετά, έφθασαν στην περιοχή πυροσβέστες από τους Γαργαλιάνους και την Καλαμάτα, οι οποίοι ανέσυραν την 25χρονη και την 24χρονη από την μικρή λίμνη και τις μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 24χρονης.
Να σημειωθεί, ότι την στιγμή της αποκόλλησης των βράχων βρισκόταν αρκετός κόσμος στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου. Πρόκειται για περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγω του φυσικού τοπίου.
Πηγή: in.gr
ΦΩΤΟ αρχείου: eurokinissi.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.