, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης της Πολιτείας Πολιτισμού!

Για άλλη μια χρονιά, η Πολιτεία Πολιτισμού πραγματοποίησε και φέτος με απόλυτη επιτυχία την 4η Θερινή Ακαδημία, που φέτος έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Waterland στην Θεσσαλονίκη, υπό την ευγενική της Χορηγία.
Οι μεγαλύτεροι πολιτιστικοί φορείς της πόλης, εκπαιδευτικοί όμιλοι και οργανισμοί όπως: το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, η Ανώτερη Δραματική Σχολή Α. Βουτσινά, η Σχολές Χορού Indancetrial, συνέπραξαν κάτω από την Καλλιτεχνική Διεύθυνση και επιμέλεια του γνωστού Αρχιμουσικού και Μαέστρου Καθηγητή Μιχάλη Χατζηαναστασίου προκειμένου να υλοποιηθεί και φέτος ένα 15νθήμερο camp αξιώσεων με άμεσα αντικείμενα διδασκαλίας, την Μουσική, το Θέατρο και τον Χορό. Γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρόν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, διδάσκοντας σε σεμιναριακά τμήματα όλων των ηλικιών, όπως:
ο Πάνος Μεταξόπουλος ( Χορογράφος και Καλ/κός Διευθυντής των Σχολών Χορού Indancetrial), το μουσικό συγκρότημα VEGAS και ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Ελληνικού Κιν/φου κ. Κώστας Βουτσά.
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.