, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι απαντά ο Παππάς στον Καμμένο για τις καταγγελίες σχετικά με τον Καλογρίτσα

nikos-pappas
Ο κ. Παππας στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης αναφέρθηκε στην πρόβα τζενεράλε της διαγωνισμού αλλά και για τις ενστάσεις που υπάρχουν σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα, τονίζοντας ότι: «Είναι σαφές ότι ορισμένοι έχουν εφεύρει οποιοδήποτε επιχείρημα για να δημιουργήσουν εμπόδιο και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε νομικό επιχείρημα για να παύσει αυτός ο διαγωνισμός. Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού το εάν η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τις εθνικές εκλογές είναι ικανή και την ομαλή διεκπεραίωση του διαγωνισμού. Για να αποσοβηθεί και οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός κίνδυνος θα υπάρχει και η χειρόγραφη διαδικασία».
Όσον αφορά τις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τον κ. Καλογρίτσα είπε: «Καλώ οποιονδήποτε να μου δείξει πως και εάν η πολιτική ηγεσία μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και η διαδικασία είναι κρυστάλλινη πέρα από κάθε προηγούμενου».
Περισσότερα στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.