, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Καμπανάκι» της FIFA στην ΕΠΟ για ανάκληση απόφασης

fifa-grafeia-elbetiaΕντολή στην ΕΠΟ να προβεί στην άμεση ανάκληση της απόφασης για την αλλαγή των τακτικών δικαστών έδωσε σήμερα η FIFA.
Ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, συναντήθηκε σήμερα με παράγοντες της ΕΠΟ και στη συνέχεια με τον Σταύρο Κοντονή, στη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εντολή της FIFA προς τον Ομοσπονδία ήταν ξεκάθαρη: να προβεί άμεσα στην ανάκληση της για αλλαγή στους τακτικούς δικαστές (κυρίως της Επιτροπής Δεοντολογίας), θέση που ως γνωστό ενστερνίζεται απόλυτα και η Πολιτεία. Αν συμβεί αυτό τότε ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεσμεύτηκε να διατάξει την έναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Κουτσοκούμνης ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι εντός της Τρίτης θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι θέσεις της FIFA για τις αλλαγές στη διαιτησία, μετά και τη συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ.
Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού ο Κύπριος παράγοντας δήλωσε: «Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ ότι στην αυριανή συνεδρίαση το θέμα των δικαστών θα εξεταστεί και η απόφαση που έχει ληφθεί τελευταία θα ανατραπεί. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο υφυπουργός έχει δεσμευτεί να ακυρώσει την απόφαση για μη έναρξη του πρωταθλήματος, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχω την υπόσχεση πως στις 10 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.