, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κι όμως η Συρία πραγματοποιεί τουριστική καμπάνια!(VIDEO)

syria-tourismosΥπάρχει περίπτωση να πάει κάπoιος διακοπές στη Συρία; Μπορεί να μοιάζει με κακόγουστο ανέκδοτο, αλλά στο υπουργείο Τουρισμού της πολύπαθης αυτής αραβικής χώρας, κάθε άλλο παρά… αστειεύονται. Το υπουργείο, ξεκίνησε διαφημιστική καμπάνια, καλώντας τους τουρίστες να περάσουν ευχάριστες στιγμές στις μαγευτικές παραλίες που διαθέτει!!!
Το βίντεο που κυκλοφόρησε, παρουσιάζει εικόνες από την παραλιακή πόλη Ταρτούς. Μεγάλες αδαμάντινες παραλίες, φοίνικες, τζετ σκι, ήλιος, θάλασσα, εστιατόρια… Ένας άλλος κόσμος, από εκείνον που βρίσκεται στην ενδοχώρα, με τις κατεστραμμένες πόλεις, το αίμα, τη βία, τους βομβαρδισμούς και τα εκατομμύρια των μεταναστών.
Μάλιστα, η καμπάνια έχει και σλόγκαν, το οποίο είναι: «Συρία, για πάντα όμορφη». Βέβαια, δεν υπάρχει αναφορά στους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από τον εμφύλιο, στους τζιχαντιστές, στους αντάρτες, στην παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην επέλαση του τουρκικού στρατού και σε πολλά άλλα που συμβαίνουν.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

#Tags: Συρία

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.