, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Κοντονής: "Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα"

kontonisΟ υφυπουργός αθλητισμού είπε ότι χθες η  συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ήταν παράνομη, από τη στιγμή που έδωσαν το παρών οι έξι κατηγορούμενοι – υπόδικοι για το θέμα της κάρτας υγείας.
Όπως επίσης καθιστά σαφές ότι παράνομη είναι και η απόφαση που πάρθηκε για τριμελή πειθαρχική επιτροπή σε Super League και Fοotball League, μια και ο νόμος κάνει λόγο για τριετή θητεία και στο υφυπουργείο υποστηρίζουν ότι κατά την διάρκειά της δεν πρέπει να αλλάζει η σύνθεση των επιτροπών. Επίσης, από το υφυπουργείο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την ματαίωση της πρωινης συνάντησης για την διαιτησία.
Παρότι η επιτροπή δεοντολογίας επέστρεψε στην προηγούμενη μορφή της, κάτι που είχε ζητήσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, και όλα έδειχναν πως το πρωτάθλημα θα άρχιζε στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Κοντονής επισημαίνει ότι το πρωτάθλημα όχι μόνο δεν ξεκινά, αλλά ότι σκέφτεται την περαιτέρω χρονική επέκταση της αναβολής.
Πηγή sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.