, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Eπί ποδός στη ΔΕΘ- Συνεργεία την κάνουν… αγνώριστη (ΦΩΤΟ)

Κατασκευές στους υπαίθριους χώρους
«Αέρας ανανέωσης» πνέει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου σε λίγες ημέρες θα κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ, του μεγαλύτερου εκθεσιακού γεγονότος της χρονιάς.
Η ώρα της έναρξης για την 81η ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται από τις 10-18 Σεπτεμβρίου 2016, πλησιάζει και οι εργασίες κατασκευής και διαμόρφωσης των εκθεσιακών περιπτέρων έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς.
Το εκθεσιακό κέντρο έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, το οποίο λειτουργεί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο, προκειμένου όλα τα περίπτερα και οι εγκαταστάσεις της ΔΕΘ να είναι έτοιμες, για να υποδεχτούν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της.
Η 81η διοργάνωση έχει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του εθνικού εκθεσιακού φορέα και οι αναμνήσεις, αλλά και οι προοπτικές για το μέλλον της ΔΕΘ-Helexpo, θα προβληθούν φέτος ιδιαίτερα.
Από τους πρώτους που άρχισαν τις εργασίες μέσα στο εκθεσιακό κέντρο ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, η οποία προχώρησε στην αποξήλωση ενός πολύ παλαιού περιπτέρου της σε υπαίθριο χώρο.
Στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο περίπτερο, το οποίο θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες ενημέρωσης των επισκεπτών για το θέμα της ανακύκλωσης, προβάλλοντας μια «φρέσκια» και μοντέρνα αισθητική ταυτότητα, που αναδεικνύει το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Ανάλογες κατασκευές εντός των περιπτέρων και στον υπαίθριο χώρο της έκθεσης υλοποιούνται συνέχεια αυτές τις ημέρες, καθώς το εκθεσιακό κέντρο αλλάζει όψη και γίνεται πιο λειτουργικό και σύγχρονο.
Δημιουργία περιπτέρων Αποξήλωση περιπτέρου αντιδημαρχίας

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.