, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άδειασε εργοστάσιο επίπλων στη Θεσσαλονίκη και γέμισε… το σπίτι!

astunomia
Eξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, περίπτωση κλοπής επίπλων από εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 42, 21 και 17 ετών (2 άνδρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα), για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 01-09-2016, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε περιοχή εδαφικής της αρμοδιότητας, σε Ι.Χ. Φορτηγό, που οδηγούσε ο 42χρονος, βρέθηκε πλήθος επίπλων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα παραπάνω αντικείμενα, ο 42χρονος, είχε παραλάβει πριν τον εντοπισμό του, από την οικία της 17χρονης κόρης του και του 21χρονου συζύγου της και αποτελούσαν προϊόντα κλοπής, καθώς είχαν αφαιρεθεί στις 28-08-2016, από εταιρεία κατασκευής και εμπορίας επίπλων, που βρίσκεται σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας.
Επιπρόσθετα, διενεργήθηκαν έρευνες τόσο στην οικία του προαναφερόμενου ζευγαριού, όσο και σε εγκαταλελειμμένη οικία, σε περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίστηκε, επιπλέον αριθμός επίπλων, που επίσης είχαν αφαιρεθεί από την παραπάνω εταιρεία.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.