, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Star για την… απώλεια της άδειας!

star1
Σε καμία περίπτωση δεν καταθέτουν τα όπλα και όλα δείχνουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να ανατρέψουν την απόφαση για τις άδειες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια.
Το Star δια του Διευθύνοντος Συμβούλου του Πάνου Κυριακόπουλου έστειλε mail σε όλους τους εργαζόμενους του καναλιού και τους γνωστοποίησε τις προθέσεις του Star, και τις επόμενες κινήσεις του για τις άδειες.
«Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όπως ασφαλώς γνωρίζετε ο σταθμός μας συμμετείχε στον διαγωνισμό αλλά δεν έλαβε άδεια, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε λειτουργία 25 χρόνια, απασχολεί 400 άτομα προσωπικό, έχει επενδύσει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, είναι ενήμερος σε όλες του τις υποχρεώσεις του και οι μέτοχοι του τον στήριξαν με € 80 εκ τα χρόνια της κρίσης. Αυτά από ότι φαίνεται δεν μετρήσανε….
Ο σταθμός θεωρεί ότι η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε αντιτίθεται με το Ελληνικό Σύνταγμα, τις αρχές της ελεύθερης οικονομίας, τους κανόνες της Ε.Ε και τις βασικές αρχές της ηθικής. Αρμόδιο όργανο για την αδειοδότηση είναι το ανεξάρτητο  ΕΣΡ το οποίο είναι αυτό που θα καθορίσει τον αριθμό των παρόχων περιεχομένου, με βάση τις τεχνικές δυνατότητες της ψηφιακής εποχής, τις αρχές της εξασφάλισης της πολυφωνίας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η ενημέρωση των πολιτών. Επίσης είναι αυτό που θα υλοποιήσει  την διαδικασία αδειοδότησης. Η Ελλάδα είναι το μόνο Ευρωπαϊκό κράτος που ακολούθησε την διαδικασία «όποιος έχει τα χρήματα παίρνει την άδεια»!!
Ο αγώνας από εδώ και πέρα είναι στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο θεωρούμε ότι θα επαναφέρει την νομιμότητα.
Το ΣΤΑΡ συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά βασιζόμενο στο προσωπικό του και σεβόμενο τους τηλεθεατές του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.