, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Πλακώθηκε» από το τρακτέρ του

1-1472814471Τη ζωή του έχασε άτυχος 82χρονος όταν καταπλακώθηκε από το ίδιο του το τρακτέρ. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.
Αναλυτικότερα, ο Ν.Κ., που καταγόταν από το Αλεποχώρι, είχε σταθμεύσει το τρακτέρ του σε κατηφορικό δρόμο για να επισκεφθεί σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του. Για κακή του τύχη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βάλει ούτε χειρόφρενο αλλά ούτε και ταχύτητα με αποτέλεσμα το τρακτέρ να αρχίσει να τσουλάει. Πανικοβλημένος ο άτυχος 82χρονος έτρεξε προς το όχημα με σκοπό να το ακινητοποιήσει.
Καθώς έπιασε την πίσω ρόδα έχασε την ισορροπία του και καταπλακώθηκε από το τρακτέρ.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ένας γιατρός αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής που είδαν το συμβάν και προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν από την ρόδα που τον καταπλάκωσε.
Δυστυχώς όταν έφθασε στο σημείο το ΕΚΑΒ ο ηλικιωμένος ήταν ήδη νεκρός. Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως πριν μία ακριβώς εβδομάδα έφυγε από τη ζωή και η γυναίκα τουe-evros.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.