, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην Αγγλία μεταφέρεται η 20χρονη που τυφλώθηκε από ποτό «μπόμπα» στη Ζάκυνθο

891fdfdffΣτην Αγγλία θα μεταφερθεί σήμερα η 20χρονη Αγγλίδα η οποία μετά από κατανάλωση ποτών ‘μπόμπα» στο νησί της Ζακύνθου υπέστη τύφλωση και καταστροφή των νεφρών της.
Η 20χρονη είχε μεταφερθεί σε τραγική κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν οι βλάβες που τις προκλήθηκαν στην όραση και τα νεφρά.
Οι γονείς της έφτασαν αεροπορικός στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία μεταφοράς της στην πατρίδα της.
Σύμφωνα με τους γιατρούς η βλάβη στην όραση της κοπέλας είναι μη αναστρέψιμη ενώ για τα νεφρά η μόνη ελπίδα ου υπάρχει είναι αυτή της μεταμόσχευσης , αλλά αυτό προϋποθέτει την ανεύρεση δότη.
Σε ότι αφορά στο σκέλος των ενεργειών για τον εντοπισμό του καταστήματος ή των καταστημάτων αναψυχής στη Ζάκυνθο που διέθεσαν στην 20χρονη τα επικίνδυνα ποτά, οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διενέργεια από την αστυνομία των απαραίτητων ερευνών .
Ωστόσο εκτιμάται πως ο εντοπισμός των καταστημάτων θα είναι πλέον πολύ δύσκολος  – εκτός κι’ αν υπάρξουν μαρτυρίες και καταθέσεις – καθώς οι ιδιοκτήτες του μετά το θόρυβο που προκλήθηκε θεωρείται σίγουρο πως θα έχουν εξαφανίσει τα πειστήρια του εγκλήματος .patrastimes.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.