, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κάνουν… πάρτι τα αδέσποτα στα μπαλκόνια του Νοσοκομείου(ΦΩΤΟ)

Εικόνες ντροπής είναι αυτές που καταγράφουν καθημερινά όσοι τυχαίνει να βρεθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις χωρίς κανείς να είναι σε θέση να δώσει λύση.
adesk nosokomeio
Δεκάδες αδέσποτα έχουν μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρου του Νοσοκομείου σε… καταφύγιο, σκορπώντας συχνά τον φόβο σε ασθενείς και επισκέπτες. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα αδέσποτα έχουν στήσει κανονικό… πάρτι στα μπαλκόνια του Νοσοκομείου. Χαρακτηριστικές εικόνες από την Μαιευτική Κλινική.
Εικόνες από την Μαιευτική όπου βρίσκονται νεογνά και μητέρες που μόλις έχουν γεννήσει! Εικόνες ντροπής που δύσκολα θα συναντήσει κάποιος ακόμη και σε νοσηλευτικό ίδρυμα τριτοκοσμικής χώρας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου γνωρίζει το πρόβλημα, ο Δήμος Ιωαννιτών επίσης, μόνο που μέχρι τώρα δεν έχει σταθεί δυνατό να βρεθεί μία ουσιαστική λύση.
Τα αδέσποτα στους χώρους του Νοσοκομείου όπως και του Πανεπιστημίου, στον μεγαλύτερο αριθμό τους τουλάχιστον, προέρχονται από όσα πέρασαν από το κυνοκομείο και επανεντάχθηκαν.
Μεγάλος αριθμός τους όμως έχει συγκεντρωθεί σε αυτούς τους δύο χώρους καθώς αρκετοί είναι αυτοί που φροντίζουν για την τροφή τους. Συχνά κινούνται κατά αγέλες, ορμώντας κυριολεκτικά σε όσους φέρουν μαζί τους τσάντες ή σακούλες. Η κατάσταση είναι τραγική και πραγματικά θα ήταν αδιανόητη για κάθε άλλη ευρωπαική χώρα.
ades nosokomeio3
 
ades nosokomeio4
epiruspost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.