, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Σταθάκης

Σταθάκης, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης, θα είναι ο επίσημος ομιλητής του δείπνου, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη, καθώς και εκπρόσωποι από την πολιτική και την οικονομία, που θα βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα στο χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής της ΔΕΘ.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Στέφανος Τζιρίτης.
Μετά την ομιλία του Υπουργού, θα ακολουθήσει συζήτηση των συμμετεχόντων με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Αλέξη Χαρίτση και τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόη Λαμπριανίδη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.