, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονικιά, καλλονή και… αποφασισμένη!

Η δεκαεννιάχρονη καλλονή Χρύσα Αυταρά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δυνατά χαρτιά στο “χρηματιστήριο” της μόδας στη Βόρεια Ελλάδα.
Φιλόδοξη, εργασιομανής, με μεσογειακή ομορφιά, δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει τα όνειρα της και να διακριθεί σε οτιδήποτε καταπιάνεται.
Πρωταθλήτρια στο κολυμβητικό τμήμα του ΠΑΟΚ για 12 χρόνια, ονειρεύεται να “κόβει πρώτη το νήμα” στους αγώνες που θα δόσει στη ζωή και στο επιχειρείν. Πέρα απο τις υπόλοιπες δραστηριότητες της, τα καλοκαίρια συμμετέχει στην διεύθυνση του beach bar CRYSTAL στην Νέα Ηράκλεια της Χαλκιδικής. Πρωτοετής στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ονειρεύεται να σταδιοδρομήσει στο εξωτερικό στον χώρο του μόντελινγκ και να αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Αγαπημένος της προορισμός είναι η Κωνσταντινούπολη, εκτιμά στον άνδρα τον δυναμισμό, το χιούμορ και την ευγένια, και στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να κολυμπάει, να βγαίνει να φίλους και να κάνει ταξίδια.
IMG_5122 IMG_3698 IMG_3695 IMG_3696

#Tags: Karfitsa

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.