, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Ο κ. Τσίπρας αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί»

mhtsotakis2
Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τον να παραιτηθεί «αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του». Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ανίκανη και ιδεοληπτική και πρόσθεσε: «Τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης».
Ακολουθεί η δήλωση:
«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες. Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε. Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ, θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων. Μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας. Το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δις σε ιδιώτες. Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δις προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη. Για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία.
Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα!
Τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής Κυβέρνησης. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί. Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.