, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Κοντομηνάς… μίλησε για την κυβέρνηση και τις άδειες!

dimitris-kontominas-arxeiou
Η κυβέρνηση βρέθηκε στο στόχο του  ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος μιλώντας στα κορυφαία διοικητικά στελέχη του καναλιού, κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε στην υπόθεση των αδειών προειδοποιώντας ότι ο Alpha «δεν πρόκειται να κλείσει καθώς υπάρχουν τρόποι να παραμείνει σε λειτουργία».
«Εγώ τους βοήθησα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντομηνάς προσθέτοντας «γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή».
«Προσωπικά με κυνηγούν με μια ανύπαρκτη δικαστική υπόθεση για να με έχουν όμηρο και προσπαθούν να κλείσουν τον Alpha για να δώσουν τα κανάλια στους εκλεκτούς τους» κατήγγειλε ο κ.Κοντομηνάς υπογραμμίζοντας πως  «δεν πρόκειται, όμως, να κλείσουμε και έχουμε ήδη επεξεργαστεί τρόπους για να μείνουμε ζωντανοί».
«Ακόμη και αυτοί που πήραν τις άδειες στην πραγματικότητα δεν τις θέλουν γιατί είναι ακριβές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έτσι όπως είναι σήμερα η οικονομία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν οικονομικά» τόνισε ο ιδιοκτήτης του ALPHA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.