, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέο κόμμα ζητά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

gennimata-theoxaropoulos
Τη συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ζητά με συνέντευξη του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημειώνει πως στόχος είναι «Σύγχρονος ενιαίος κεντροαριστερός φορέας. Για αυτό πρέπει να προχωρήσουμε σε συγκρότηση του φορέα με πανελλαδική δομή και όργανα με συμμετοχή όλων των κομμάτων και κινήσεων που θα προσέλθουν».
Μιλώντας στο Protothema.gr και ερωτηθείς αν με τις τελευταίες εξελίξεις το όνειρο της ισχυρής κεντροαριστεράς χάνεται ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε: «Δεν θα χαθεί, γιατί η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό εκπρόσωπο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών χωρίς αυταπάτες και λαϊκισμό με σταθερή ευρωπαϊκή κατεύθυνση».
Υποψήφιος για αρχηγός;
«Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι δεν συμφωνούν όλοι στο εγχείρημα, για αυτό τονίζω ότι το κρίσιμο είναι η συγκρότηση ενός αυτόνομου κεντροαριστερού φορέα, να προχωρήσουμε όσοι είμαστε αποφασισμένοι, γιατί ορισμένοι βάζουν μπροστά τις προσωπικές φιλοδοξίες τους και υπονομεύουν το εγχείρημα. Έχω τονίσει ότι στην περίπτωση που δρομολογηθούν οι διεργασίες για ενιαία κεντροαριστερά και προχωρήσουμε σε διαδικασίες εκλογής επικεφαλής από την βάση πρόθεση μου είναι να είμαι υποψήφιος. Δικός μου στόχος όμως είναι η ενότητα και η ανανέωση και όχι οι άγονες προσωπικές συγκρούσεις», σημειώνει απαντώντας αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος για αρχηγός ενός νέου πολιτικού φορέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.