, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

To… τριήμερο πρόγραμμα του Κυρ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης-Τζιτζικώστας
Την Κυριακή, στη 1μ.μ., θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και θα απαντήσει σε ερωτήσεις ΜΜΕ και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…
Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, για την 81η Διεθνή Εκθεση, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει: Στις 9.30π.μ. χαιρετισμός στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Στις 10.45′ συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στις 11.30 με τον μητροπολίτη Ανθιμο, στις 12 με την Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στη 1.30μ.μ. επίσκεψη στα γραφεία της εταιρίας MLS Multimedia, στις 7.30μ.μ. συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 8μ.μ. συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.
Αύριο, στις 10 το πρωί, θα έχει σύσκεψη με τους πρυτάνεις και προέδρους των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης, στις 11.30 θα επισκεφθεί περίπτερα της 81ης ΔΕΘ και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.
Την Κυριακή, στη 1μ.μ., θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.