, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κολόνα φωτισμού …έπεσε στο κεφάλι τους! (ΦΩΤΟ)

Πού να το περίμεναν δυο τουρίστριες ότι την ώρα που απολάμβαναν αμέριμνες τον καφέ τους στο Κουμ Καπί στα Χανιά θα έπεφτε στο κεφάλι τους ολόκληρη κολόνα φωτισμού.
Ήταν λίγο πριν τις 16.00 όταν ξαφνικά κολόνα δημοτικού φωτισμού στο παραλιακό μέτωπο του Κουμ Καπί έπεσε και… “προσγειώθηκε” πάνω σε δυο γυναίκες τουρίστριες που έπιναν τον καφέ τους σε καφετέρια της περιοχής.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση καθώς κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε γίνει. Από την πτώση της κολόνας τραυματίστηκαν οι δυο γυναίκες και κυρίως η μια εξ αυτών στο κεφάλι.


Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε έκπληκτος στο Flashnews.gr πώς συνέβη το περιστατικό. Όπως είπε, ένας περαστικός που περπατούσε στο πεζοδρόμιο ακούμπησε απλώς το χέρι του στη σιδερένια κολόνα περνώντας από δίπλα της. Αυτό το άγγιγμα ήταν αρκετό για να πέσει ολόκληρη σιδερένια κολόνα φωτισμού.
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα καθώς και η αστυνομία η οποία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.


Το περιστατικό ήγειρε όπως ήταν αναμενόμενο έντονες αντιδράσεις των κατοίκων και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Βλαχάκης.flashnews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.