, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξιχνιάσθηκε η επίθεση στον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών

Astynomia-Peripoliko-660x300

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση του τραυματισμού Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που διαπράχθηκε την 29-8-2016 στο κέντρο της Αθήνας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ). Δράστης είναι 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται για παραβίαση περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Ειδικότερα, εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση του τραυματισμού Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που διαπράχθηκε την 29-8-2016 στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 29-8-2016, μετά τη λήξη πορείας ατόμων, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, άγνωστος δράστης, προσέγγισε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέροντάς του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Μετά από πολυήμερη έρευνα και αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού επετεύχθη η ταυτοποίηση του δράστη. Πρόκειται για 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Για τα προαναφερόμενα αδικήματα του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους την 10-9-2016 παραβίασε και έκτοτε αναζητείται.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.