, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του στην Μενεμένη

maxairiΈνας άντρας,  54 χρόνων,μαχαίρωσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και σκότωσε τη μητέρα του,  83 ετών,  το μεσημέρι της Κυριακής. Το περιστατικό σημειώθηκε  στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Μενεμένης στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αυτή την ώρα κρατείται στην ΓΑΔΘ. 
Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:«Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σήμερα (18-09-2016), 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας με πρόθεση» και «παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας».
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες της 18-09-216, σε διαμέρισμα, στην περιοχή της Μενεμένης, ο συλληφθείς, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 83χρονη, σύνοικο, μητέρα του έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.
Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε κ. Ιατροδικαστής, καθώς και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε.».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.