, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκεντρώσεις και κλειστοί δρόμοι σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Κυριακάτικη αργία διαμαρτυρία

  • Στις 11:00 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση εναντίον της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας. Οι συγκεντρωθέντες θα κάνουν μία… βόλτα και από τα ανοιχτά σήμερα Κυριακή μαγαζιά της πόλης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) για να διαμαρτυρηθούν.
  • Για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί σιωπηλή διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Χαλκηδόνας «ενάντια στη μαφία των ναρκωτικών». Από τις 12:00 έως τις 12:30 θα έχουμε συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας στον κόμβο της κεντρικής πλατείας.
  • Στις 10:30, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, είναι προγραμματισμένη κατάθεση στεφάνων για τα 94 χρόνια από τη Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ομοσπονδία των Μικρασιατικών Συλλόγων. Στις 11:30 το προεδρείο της Ομοσπονδίας θα μεταβεί στο τουρκικό προξενείο, όπου και θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας.

ΦΩΤΟ αρχείου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.