, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ανακοίνωση του "Μακεδονία Παλλάς" για τους… εκλεκτούς καλεσμένους που φιλοξένησε στη ΔΕΘ!

makedonia-pallas
Για ακόμη μία χρονιά, σημαντικό ρόλο, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, διαδραμάτισε το εμβληματικό ξενοδοχείο της πόλης, MAKEDONIA PALACE, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας σε όλους τους καλεσμένους του.
Εκεί έμειναν οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και τα στελέχη των κομμάτων τους.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη: “Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος επισκεπτών, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, αλλά και των επιχειρήσεων, επέλεξαν το MAKEDONIA PALACE για τη διαμονή, καθώς και τις συναντήσεις τους στους μοναδικούς χώρους εστίασης του ξενοδοχείου. Επιπλέον, οι περισσότεροι από τους διαμένοντες είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν πρώτοι στους τρεις ήδη ανακαινισμένους ορόφους του ξενοδοχείου και να γνωρίσουν τα νέα δωμάτια, αποτέλεσμα του προγράμματος ολοκληρωμένης ανακαίνισης του ξενοδοχείου, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Το MAKEDONIA PALACE αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής και είναι απόλυτα συνδεδεμένο με σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας. To 2016 αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για το ξενοδοχείο, καθώς συμπίπτει με την υλοποίηση του REMAKE PROJECT, στη φιλοσοφία του οποίου είναι το αρμονικό «πάντρεμα» της πλούσιας ιστορίας του με τις απαιτήσεις των σημερινών επισκεπτών”.
 

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.