, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μετά την Ερμού ο δήμος τοποθέτησε και σε άλλο δρόμο του κέντρο πασαλάκια (ΦΩΤΟ)

pasalakiaNEW
Μετά τα πλαστικά πασαλάκια στην οδό Ερμού της Θεσσαλονίκης ο δήμος Θεσσαλονίκης τοποθέτησε τα ίδια ακριβώς πασαλάκια και στην οδό Καρόλου Ντηλ ακριβώς απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης δημιούργησε χώρους στάθμευσης δικύκλων αποδεχόμενος ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, των γονέων αλλά και των ίδιων των μαθητών του σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή. «Η στάθμευση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο που δεν ήταν σύννομη» σχολιάζει στο KARFITSA.GR ο εντεταλμένος συμβουλος σε θέματα κυκλοφορίας Γιώργος Δημαρέλος.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε επίσης πως αντίστοιχες θέσεις δικύκλων θα γίνουν στη συμβολή των οδών Παλαιών Πατρών Γερμανού με Παύλου Μελά και στην Μητροπολίτου Ιωσήφ απέναντι από τα πρώην γραφεία της ΝΔ. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος για σειρά ετών παραχωρούσε στην τοπική ΝΔ τέσσερις θέσεις στάθμευσης οι οποίες ανακλήθηκαν μετά την μετακόμιση της «γαλάζιας» τοπικής οργάνωσης.
Β. Στολάκης
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.