, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Σωτήρια" παρέμβαση Μπουτάρη!

20160920_155142
Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η δράση του δήμου που θα απαγόρευε αύριο Πέμπτη την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Αναφέρει η ανακοίνωση: 
Την τρέχουσα περίοδο που η αγορά της Θεσσαλονίκης έχει ήδη υποστεί μεγάλη ζημιά από την παράλυση της πόλης, λόγω της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να αιτηθεί την ματαίωση της συμβολικής πεζοδρόμησης του κέντρου της πόλης μας η οποία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας.  
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος  αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα της αγοράς της πόλης μας, ανέβαλε τη συγκεκριμένη δράση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.