, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Αν χρειαστεί θα διαθέσω τα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Θεσσαλονικέων»

 
Ζορπίδης
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαθέσει τα πούλμαν και τα λεωφορεία της επιχείρησής του για τη μετακίνηση και εξυπηρέτηση των Θεσσαλονικέων, αφήνει ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης. Ο ίδιος εκφράζει την αγανάκτησή του και ζητά να δοθεί λύση «εδώ και τώρα».  «Σαν ένας άνθρωπος της πόλης σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να διαθέσω τα λεωφορεία μου για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Μη ξεχνάτε βέβαια πως αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιες υποχρεώσεις για τη μεταφορά των μαθητών και δεν έχουμε πούλμαν ελεύθερα, είναι το μόνο που με σταματάει αλλά το σκέφτομαι. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάτι για τους Θεσσαλονικείς», δήλωσε ο κ. Ζορπίδης στο Karfitsa.gr.
«Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς ταλαιπωρούνται. Εργαζόμενοι πήγαιναν στη δουλειά τους στις 8:30 το πρωί και τώρα φτάνουν στις 9:30 κι αυτό γιατί αρκετοί κινούνται αναγκαστικά με τα πόδια για να φτάσουν για παράδειγμα από την Τούμπα στο κέντρο. Από την άλλη πλευρά, η αγορά βρίσκεται σε άθλια κατάσταση ο κόσμος δεν κατεβαίνει να ψωνίσει. Καταλαβαίνεται ότι επικρατεί το απόλυτο χάος. Η πολιτεία πρέπει να δώσει μία λύση εδώ και τώρα», κατέληξε ο ίδιος.
Έλενα Καραβασίλη 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.