, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κερδίζει 1.600€/μήνα δοκιμάζοντας burger και πίτσες στο youtube(ΒΙΝΤΕΟ)

pizza_boyΦοιτητής από τη Νέα Υόρκη έχει μετατρέψει σε επικερδέστατη απασχόληση τη δοκιμή διαφόρων εδεσμάτων μεγάλων εταρειών fast food. Ο John, περισσότερο γνωστός ως “ReviewBrah”, μέσα από το κανάλι του στο youyubr ReportOfTheWeek, δοκιμάζει εδώ και τρία χρόνια burgers, πίτσες και τάκος, κατά κύριο λόγο από μεγάλες αλυσίδες όπως η McDonalds, το Burger King και τα KFC.

Μια ενασχόληση που ξεκίνησε σαν αστείο, σήμερα τον βρίσκει να διαθέτει 90.000 φανατικούς ακολούθους, εκατομμύρια θεάσεις στα βίντεό του και ένα αξιοσέβαστο ποσό από διαφημίσεις. Όπως αναφέρει στο CNN, ο φοιτητής κερδίζει περίπου 1.500 δολάρια από τις διαφημίσεις, ενώ επιπλέον 300 του αποδίδονται σε μορφή δωρεάς.

Η στιγμή της web επιτυχίας, ήρθε όταν κάποιος αποφάσισε να ανεβάσει στο reddit ένα από τα βίντεό του, σχολιάζοντας όχι το κλασικό νεοϋορκέζικο στιλ και προφορά, αλλά και τα ξεχωριστά και κάπως ρετρό ρούχα που επιλέγει ο youtuber σε κάθε του βίντεο. “Πάντα προσπαθώ να έχω θετική διάθεση, όμως απογοητεύομαι ξανά και ξανά” αναφέρει όσες γαστρονομικές δοκιμές του που δεν τον ικανοποιούν.
Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως τα βίντεο του συγκεντρώνουν κάποιες χιλιάδες views και όχι εκατοντάδες εκατομμύρια, όπως έχουμε δει να συμβαίνει με άλλα κανάλια της εν λόγω πλατφόρμας, γεγονός που μας αφήνει το ερωτηματικό. Αν έχεις εκατομμύρια θεάσεις, πόσα χρήματα μπορεί να αποκομίσεις, απλά και μόνο με ένα play (ή εκατομμύρια εν πάση περιπτώσει); news247.gr
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.