, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κάθειρξη 23 ετών σε πρ. υπάλληλο της ΕΤ3 για αποπλάνηση ανηλίκου


Με συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών καταδικάστηκε ο πρώην υπάλληλος γενικών καθηκόντων της ΕΡΤ3, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης- κόρης του γείτονα του, στη Θεσσαλονίκη. Κρίθηκε  ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας  ενώ αθωώθηκε  για  το βιασμό της 9χρονης παθούσας. Ο κατηγορούμενος, ομογενής από την Γεωργία, αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.
«Δεν έκανα τίποτα, άδικα είμαι στη φυλακή» ανέφερε ενώπιον δικαστών και ενόρκων ενώ παραδέχτηκε ότι κατείχε το πορνογραφικό υλικό για δική του χρήση, κατά την απολογία του. Για το τελευταίο αδίκημα το δικαστήριο του επέβαλε και χρηματική ποινή ύψους 500.000 ευρώ.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την σύλληψη του 56χρονου υπαλλήλου της ΕΡΤ3 από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 όπου βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία. Η αστυνομία προσκόμισε βίντεο που απεικονίζει τον κατηγορούμενο να χαϊδεύει το 9χρονο κορίτσι, κατά τη διάρκεια οινοποσίας με τον πατέρα! πηγή voria.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.